Leiden|herindeling woonhuis

 

In 2005-2006 heeft architect Jelle Verheijen voor de bewoners van dit Rijksmonument de begane grond en de bovenwoning van dit woonhuis samengevoegd. Voor de herindeling van de bovenste twee verdiepingen werd het architectenburo opnieuw gevraagd een plan te maken.


Voor de indeling zijn verschillende varianten in 3D uitgewerkt. Uiteindelijk bleek het verplaatsen van een niet-monumentale trap de oplossing voor het indelingsprobleem te zijn. Dit plan heeft het architectenburo verder uitwerkt tot een
verbouwingsplan. Het interieur en de verlichting zijn hier ook in meegenomen.     

                                       
opdrachtgever: particulier
status: opgeleverd

terug naar overzicht >
testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje